parallax background

Az Advilcom-Centrum összefoglalása számokban

100+ projekt
2008-ban alapítva
8+ országban
20+ szolgáltatás

Cégtörténet

  • Alapítás

    Az Advilcom-Centrum Kft.-t Romániában alapították. A családi vállalkozással rendelkező családból származó alapítónak már a főiskola idején született az a gondolat, hogy saját vállalkozást indítson. Az első szakaszban megnyílt egy textilüzlet a textil kiskereskedelem területén. E tevékenységen kívül műszaki tanácsadási és menedzsment szolgáltatásokat nyújtottunk különböző helyi vállalatok számára. Később 2015-ben, miután az alapító befejezte a külföldi egyetemi tanulmányokat, a társaság tevékenysége teljes mértékben átkerült a tanácsadási területre.
  • 2015 óta

    2015 óta kezdtük a nemzetközi partnereink számára a szélesebb körű szolgáltatásaink kínálatát, mint a stratégiák támogatása, a termelés átalakítása, a géppark korszerűsítése, a géppark és az IT rendszerek megújítása, új vállalkozások indítása, a termelési vonalak kiegyensúlyozása. További szolgáltatásaink a modern minőségellenőrzési rendszerek bevezetése, ellátási lánc menedzsment, globális stratégiai hálózat felépítésé, márkamenedzsment és kiskereskedelem, információs technológia fejlesztése és a hatékonyság növelése.
  • Jelen

    Az Advilcom-Centrum ma nemzetközi multidiszciplináris tanácsadói erővel működik. A társaság fenntartja a professzionalizmus, a specializáció és a szenvedély alapelveinek hitét, ami cégünk számára ideális helyzetet teremt ahhoz, hogy támogassa a vezető szereplőket és szervezeteket a jövőbeli globális textil- és divatpiacok kihívásaiban és lehetőségeiben.

Szolgáltatásaink

Az értéklánc minden funkciójában tanácsot adunk Önöknek: fogyasztói tájékoztatás, vállalati stratégia, termékkészítés, ellátási lánc, értékesítési csatornák és üzletek. Néhány konkrét példa a következőket tartalmazza:
Nemzetközi növekedés
A kezdeti piaci elemzés, az értékjavaslat létrehozása és kiválasztása, a részletes piacra lépési terv kidolgozása és az ország regionális szervezetét figyelembe véve kiértékeljük a nemzetközi növekedés lehetőségeit.
Technikai támogatás
Az egyik erősségünk mindig is az volt, hogy képesek vagyunk összehangolni a termelési költségeket és növelni a termelékenységet a nemzetközi versenyszinten. További szolgáltatásaink a technológiai fejlesztések, a modern termelésirányítási technikák bevezetése, valamint a műszaki személyzet és a számára képzési programok fizikai megvalósítása. Technikai beavatkozásunk olyan témákra összpontosít, mint a gyors reagálás, az időalapú verseny és a minőségirányítás.
Beszerzés
Segítünk az ügyfeleknek a vásárlási döntések meghozatalában, az értékláncok termelékenységének növelésében, stratégiai partnerség kiépítésében a beszállítókkal.
Folyamatok átszervezése
Először azzal kezdjük meg, hogy meghatározzuk a megfelelő stratégiát a vállalat számára, amelynek célja a kereskedelmi és működési érték forrásai, valamint a nem pénzügyi mozgatórugók, amelyek a jövőbeli teljesítmény mutatói.

Innováció
Az innováció és a megkülönböztetés képessége kulcsfontosságú sikertényező, amely lehetővé teszi a vezető vállalatok számára, hogy versenyképesebbé váljanak a textil- és ruházati világban. Az Advilcom-Centrum tapasztalattal rendelkezik a textilipari vállalkozások innovációs programjaik támogatása terén.
Minőségrendszer kialakitása
Az utóbbi időben a minőségbiztosítási rendszerek és a minőségbiztosítási modellek fejlesztését egyre megbízhatóbb gyártási módszerek és szinte nagyon alacsony hibaarányok tették lehetővé. A textil- és ruhaipar azonban továbbra is a minőségirányítás általánosan elfogadott megközelítéseket keres. A minőségbiztosítás magában foglalja a minőségirányítás integrált megközelítésének alkalmazását, amely a folyamat megtervezésével kapcsolatos problémákra összpontosít egy folyamatos önfejlesztési rendszer létrehozására, amely végül garantálja a minőség integrálódását, és nem csak a termék ellenőrzését jelenti.
Információmenedzsment és digitális stratégia
Konszolidált módszertan és ERP rendszerek alkalmazásával segítjük ügyfeleinket a folyamatos fejlesztés és a tudásmenedzsment területén. Digitális stratégiákat dolgozunk ki az ügyfelekkel tanfolyamok révén, amelyek segítenek azonosítani, hol van az érték, hogyan lehet megtervezni a kezdeményezések és létrehozni egy digitális térképet a megvalósításhoz.
Stratégiai fejlesztési szolgáltatások
A globális textil- és divatpiac gyorsan változik mind a termelés, mind a fogyasztás szempontjából. A versenyképes feltételeket minden méretű vállalkozás kihívja a világ minden sarkából, válaszul a fogyasztók igényeire, ízlésére és vásárlási mintáira. Segítünk ügyfeleinknek egy középtávú és hosszú távú stratégia kidolgozásában.

Álláshirdetések

március 29, 2020

Állásajánlataink

Jelenleg nincsenek szabad állásajánlataink, de ha együtt szeretne működni velünk, kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, és mi kapcsolatba lépünk Önnel! Köszönjük az érdeklődését!

Jelentkezési lap


Örülünk, hogy érdeklődik cégünk iránt. Az adatfeldolgozás céljából kérjük, válaszoljon az alábbi kérdésekre.