parallax background
 

Advilcom Centrum

Vezetési tanácsadás, amely a textiliparra, az ipari burkolatokra és ruházati cikkekre szakosodott

2008 óta

Az Advilcom-Centrum textil-, huzat- és divatiparra szakosodott menedzsment tanácsadó társaság, nemzetközi tevékenységet folytat 2008 óta.
Az Advilcom-Centrum szolgáltatásai a textil-, huzat- és ruházati gyártási tevékenységek felállításához, fejlesztéséhez és átszervezéséhez nyújtott ipari és technológiai segítségnyújtástól áll. További tevékenységeink az új piaci belépés, termékfejlesztés, gyártásivonalok kiegyensúlyozása, valós idejű termeléskövetés bevezetése, stratégiai és marketing szolgáltatások, ellátási lánc menedzsment, hatékonyságnövelés, új IT rendszerek és platformok bevezetése, kiskereskedelem, partnerkeresés és jövőbeli stratégiák felépítése.Az értéklánc minden funkciójában tanácsot adunk Önöknek: fogyasztói tájékoztatás, vállalati stratégia, termékkészítés és fejlesztés, ellátási lánc, értékesítési csatornák és üzletek.

Legutóbbi cikkek

március 29, 2020

Üdvözlünk oldalunkon!

Üdvözlünk! Köszönjük érdeklődését cégünk iránt. Szolgáltatásaink megtalálhatóak a Rólunk menüpont alatt. Ha további információra lenne szüksége, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, elérhetőségeink megtalálhatók a kapcsolat […]