parallax background

Rezumat în cifre

100+ proiecte
2008 fondat în
8+ țări
20+ tipuri de servicii oferite

Istoria firmei

  • Fondare

    Advilcom-Centrum a fost fondată în România. Fondatorul venind dintr-o familie cu afaceri de familie deja pe timpul facultăți sa născut idea de a fonda o proprie afacere. În prima etapă a fost deschis un magazin textil din domeniului vânzării cu amănuntul. Pe lângă această activitate am oferit servicii de consultanță tehnică și de management diferitelor firme locale. Ulterior în anul 2015 după terminare studiilor superioare în străinătate de către fondator activitatea firmei a fost mutată integral către domeniul consultanței.
  • Din anul 2015

    am început sa oferim clientelei noastre extinse internaționale o gamă mai largă de servicii de sprijinire a strategiilor, restructurarea producției, modernizarea parcului de mașini, obținerea finanțărilor pentru reînnoirea parcului de mașini și sistemelor IT, intrarea în noi domenii de afaceri, balansarea insulelor și liniilor de producție, implementare unui sistem de calitate mai performant, gestionarea lanțului de aprovizionare, rețea strategică globală, management de marcă și vânzare cu amănuntul, tehnologie informațională și creșterea eficienței.
  • Prezent

    Advilcom-Centrum operează astăzi cu o forță internațională de consultanță multidisciplinară. Compania păstrează credința principiilor sale fondatoare de profesionalism, specializare și pasiune, ceea ce face ca organizația noastră să fie poziționată ideal pentru a sprijini jucătorii și organizațiile lider din industrie în provocările și oportunitățile dense ale viitoarelor piețe mondiale de textile și modă.

Servicii

Vă sfătuim în toate funcțiile de-a lungul lanțului valoric: informații pentru consumatori, propuneri de valoare, strategie de companie, creare de produse, lanț de furnizare, canale și magazine. Câteva exemple specifice includ următoarele:
Creștere internațională
Evaluăm potențialul de creștere internațional prin analiza inițială al pieței, crearea și selectarea unei propuneri de valoare, elaborarea unui plan detaliat de intrare pe piață și proiectarea organizației regionale a țării.
Asistență tehnică
Unul dintre punctele noastre forte a fost întotdeauna capacitatea sa de a alinia costurile de producție și de a crește productivitatea la niveluri competitive internaționale, prin implementarea fizică a îmbunătățirilor tehnologice, a tehnicilor de gestionare a producției și a programelor de instruire directe și indirecte pentru personalul tehnic și de supraveghere. Intervențiile noastre tehnice se concentrează pe teme precum răspunsul rapid, concurența bazată pe timp și managementul calității.
Aprovizionare
Ajutăm clienții să ia deciziile de aprovizionare, să crească productivitatea lanțurilor de valoare, să construim parteneriate strategice cu furnizorii și să integrăm durabilitatea în practicile lor..
Restructurarea
Începem prin stabilirea strategiei potrivite pentru companie, vizând surse de valoare comercială și operațională, precum și drivere nefinanciare care servesc ca indicatori ai performanței viitoare.

Inovație
Capacitatea de a inova și de a diferenția este un factor cheie de succes, permițând companiilor conducătoare să devine mai competitivi în mediul textil și vestimentar mondial. Advilcom-Centrum a dezvoltat experiență în sprijinirea companiilor textile cu programele lor de inovare.
Managementul calității
În ultimele timpuri, dezvoltarea sistemelor de calitate și a modelelor de asigurare a calității a fost facilitată de metode de producție din ce în ce mai fiabile și aproape cu rate de defecte foarte mici. Cu toate acestea, industria textilă și a îmbrăcămintei este cautată în continuare o abordare universală acceptată în mod obișnuit în managementul calității. Asigurarea calității presupune aplicarea unei abordări integrate a managementului calității, care se concentrează pe problemele care decurg din proiectarea procesului pentru a crea un sistem de auto-îmbunătățire continuă, care va garanta în cele din urmă că calitatea este integrată și nu înseamnă doar
Administrarea informației și strategie digitală
Asistăm clienții noștri în domeniul îmbunătățirii continue și al managementului cunoștințelor prin aplicarea metodologiilor consolidate și a sistemelor ERP. Creăm strategii digitale cu clienții prin ateliere care ajută la identificarea locului în care este valoarea, la proiectarea piloților și la crearea unei hărți digitale pentru implementare.
Servicii de elaborare a strategiei
Piețele globale de textile și modă se schimbă rapid atât în producție, cât și în consum. Câmpul de joc competitiv este contestat de companii de toate dimensiunile din toate colțurile lumii, ca răspuns la cerințele, gusturile și modelele de cumpărare ale consumatorilor. Noi asistăm clienții nostrii în elaborarea unei strategii pe termen mediu și lung.

Locuri de muncă

martie 27, 2020

Locuri de muncă vacante

Momentan nu avem locuri de muncă vacante însă dacă doriți să colaborați cu noi vă rugăm să completați formularul de mai jos și vă vom contacta! […]

Fișă de prezentare a solicitantului


Ne bucură interesul Dumneavoastră pentru întreprinderea noastră. În vederea prelucrării datelor vă rugăm să răspundeți la întrebările de mai jos.